Siirry sisältöön

Pop! Kaksi! Poof! Piste! Ping! Nolla!

syyskuu 15, 2012

Olen emigroitunut juhlallisesti WordPressiin. Jätän vanhan Pop! Poof! Ping! -blogin eetteriin, mutta se on pelkkä vanhojen tekstien museo, ja meininki jatkuu nyt täällä. Jou-jou, this is the new shit, boys and girls, jou-jou.

Kyllästyin Bloggeriin, vaikka se olikin enemmän omaa syytäni kuin blogialustan. Olin kirjoittanut siellä käyttämäni teeman CSS-koodin itse, ja vaikka blogi näytti varsin hyvältä, olin mokannut joidenkin css-merkintöjen kanssa. Joissain tilanteissa tekstikappaleisiin piti lisätä itse <p>-tagit, ettei fontti muuttunut vääräksi kesken kaiken ja niin edelleen. Olin myöskin pitänyt blogia täysin väärällä tavalla eli säätänyt jokaisen kuvan leveyden ja asettelut sillä tavalla että se sopi siihen blogin ulkoasuun — mutta jos teemaan yritti tehdä muutoksia, koko blogiarkisto muuttui todella vammaisen näköiseksi. Tämäntyyppiset pienet sietämättömyydet kasaantuivat ja tekivät bloggaamisesta siellä totaalisen vas-ten-mie-lis-tä. Joten lopetin.

Mutta nyt aloitan taas.

Joten: tämä on uuden blogin tupaantuliaisteksti. Ota tästä lasi sihijuomaa ja toiseen käteen juustotikku ja käy peremmälle.

Mainokset
One Comment leave one →
  1. lokakuu 19, 2012 18:55

    Mukavaa, että jatkat bloggaamista! Luin joskus silloin tällöin vanhaa blogiasi, mutta siihen ei ole pitkään aikaan tullut uusia merkintöjä. Ja oli hienoa kuulla, että olet ehdolla kuntavaaleissa 2012. Hyvää syksyn jatkoa ja vaalimenestystä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: